Frakt & Returer

Vi använder oss av International Express Service för alla internationella leveranser. Det kan ta 5-10 arbetsdagar från avsändandet. Ytterligare förseningar kan inträffa under månaderna perioden september till mars på grund av den höga efterfrågan och tung belastning av posttjänster och customs.Our företag är inte ansvarigt för förlust eller skada på din beställning under transporten. Detta ansvar skickas till dig så snart vi lämna över din beställning för sjöfarten.
Internationella beställningar kan bli föremål för import skatter / avgifter. För mer information, kontakta din lokala tullmyndigheten. Sådana skatter är ansvariga för paketet mottagaren och inte betalas av vårt företag. Om utträde
Om du vill avbeställa din order, bör du kontakta oss omedelbart. 25% avbokningsavgift gäller. Majoriteten av beställningar levereras inom 1-2 dagar från orderdatum. Levereras beställningar kan inte avbrytas.
rätt till återvändande
I den osannolika händelse av fabrikationsfel, vi skulle byta ut / reparera produkten utan kostnad för kunden.
att returnera en vara, kontakta oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.
Varorna måste returneras inom 8 dagar efter mottagandet datum - oanvänd och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningssätt, bortsett från 25% re-stocking/processing avgift och US $ 30 tillbaka avgiften. Alla frakt kostnader i samband med returnering av varor som har ansvaret för konsumenten.
bytesrätt
Att byta en produkt, kontakta oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Objekt kan bytas inom 8 dagar efter mottagandet datum, förutsatt att de är oanvänd och i originalskick med alla original förpackningar och etiketter. När du återvänder en post för ett utbyte, måste du se ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt angivna. Alla frakt kostnader i samband med rörligheten för varor har ansvaret för konsumenten.
Vi rekommenderar starkt att du använder spårbar frakt eftersom vi inte kommer att vara ansvarig för förlorade paket. För utländska order denna process kan ta upp till 30 dagar.
Tillbaka